Këtu janë disa shembuj të detyrave që ata mund të marrin përsipër:

Master the art of fan database management together.
Post Reply
tanjimajha12

Këtu janë disa shembuj të detyrave që ata mund të marrin përsipër:

Post by tanjimajha12 »

Punësoni një ekspert
Çfarë mund të bëjë një menaxher i përmbajtjes ose redaktues menaxhues? Shumë. Në fakt, ato me siguri do të jenë çelësi për t'ju ndihmuar të arrini strategjinë tuaj Të dhënat e WhatsApp të përmbajtjes në nivel. Ka kaq shumë gjëra për të menduar, nga krijimi te angazhimi dhe nga shoqëria te planifikimi, sa që të kesh një (ose disa) njerëz me përmbajtje të shkëlqyer mund të jetë një dhuratë nga perëndia.

Këta njerëz jo vetëm që duhet të kuptojnë se si të krijojnë përmbajtje të shkëlqyeshme të shkruar që është me cilësi të lartë dhe me vlerë, ata gjithashtu duhet të kenë një kuptim të mirë se si të optimizojnë përmbajtjen tuaj për SEO.

Taksonomia e përmbajtjes
Planifikimi i kalendarit editorial
Menaxhimi i rrjedhës së punës
Koordinimi i ekipit të përmbajtjes (shkrimtarë, redaktorë, media sociale).
Ripërdorimi i përmbajtjes
Matja dhe testimi
Kjo është një punë e madhe dhe ndërkohë që ju mund të keni tashmë një zotërim të fortë të të gjithave, nëse roli juaj kryesor është drejtimi i biznesit tuaj, nuk do të keni kohë për të ndërtuar një strategji të efektshme përmbajtjeje vetë.

6. Provoni, provoni dhe provoni përsëri
Gjithçka në lidhje me marketingun e përmbajtjes ka të bëjë me mbledhjen e të dhënave – dhe kjo do të thotë që ju duhet të mësoni se si ta shihni përmbajtjen tuaj jo vetëm si histori, por edhe si të dhëna. Motorët e kërkimit në të vërtetë thjesht shikojnë një sërë gjërash që lidhen me përmbajtjen dhe uebsajtin tuaj kur ata po kuptojnë 'si' t'ju renditin, kështu që ju duhet të mësoni të 'mendoni' si ata.

Të kuptuarit tërësisht të marketingut të përmbajtjes mund të jetë një luftë e vështirë. Ju duhet të vazhdoni të shikoni për atë që funksionon dhe vazhdimisht të rregulloni strategjinë tuaj bazuar në rezultatet e analitikës dhe treguesit kryesorë të performancës (KPI).

Mbani gjithmonë një sy se çfarë funksionon dhe çfarë jo. Ju mund të merrni me lehtësi raporte nga Google Analytics , për shembull, që fokusohen në KPI-të tuaja.

Peizazhi po ndryshon vazhdimisht, dhe ju nuk do ta humbni atë që në fillim - por kjo është në rregull! Vetëm mbani mend se do të dëshironi të ripërcaktoni dhe përpunoni vazhdimisht strategjinë tuaj ndërsa punoni në nivele të ndryshme të saj.

Përfundim: Mos harroni kurrë historinë e markës suaj
Marketingu i përmbajtjes është edhe një art edhe një shkencë, gjë që mund ta bëjë atë kaq tërheqës, por edhe zhgënjyes. Pavarësisht se çfarë bëni, duhet të mbani mend se marketingu në çfarëdo forme ka të bëjë me tregimin e një historie jo vetëm për markën tuaj, por edhe për njerëzit të cilëve po u shisni.

Sa më e lidhur dhe më kuptimplotë të jetë përmbajtja juaj, aq më shumë ka gjasa që njerëzit t'ju vënë re dhe të kthehen për më shumë.
Post Reply