Pse ka rëndësi ndjeshmëria në shërbimin ndaj klientit?

Master the art of fan database management together.
Post Reply
jakariabd@

Pse ka rëndësi ndjeshmëria në shërbimin ndaj klientit?

Post by jakariabd@ »

Klientët do të gjejnë ndihmë diku tjetër dhe mund të lënë komente negative nëse nuk ndihen të vlerësuar. Edhe markat më të mëdha në botë ndihen të vetëkënaqur dhe ecin në gjumë në shërbim të dobët ndaj klientit. Është e rrezikshme të neglizhosh ndjeshmërinë, pasi kompanitë që ofrojnë shërbime të jashtëzakonshme ndaj klientit do të jenë gjithmonë tërheqëse.

E pamë të ndodhte rreth vitit 2010 kur lindi revolucioni ' fintech ' (teknologjia financiare) dhe një valë bankash sfiduese u shfaq në të gjithë SHBA-në. Këto banka nuk ofruan norma interesi superiore ose Baza e të dhënave specifike sipas industrisë shuma bujare parash për t'u kaluar në to. Në vend të kësaj, ata tërhoqën klientët larg bankave lider në industri duke i dhënë përparësi shërbimit ndaj klientit. Ata ishin shumë më empatikë se bankat me emra familjarë.

Klientët ishin ngopur me shërbimin jopersonal ndaj klientit, shqetësimin dhe mungesën e transparencës. Pra, bankat sfiduese përdorën fuqinë e ndjeshmërisë dhe e bënë atë avantazhin e tyre konkurrues. Banka si Chime, Current dhe Varo bindën miliona amerikanë që t'u bashkoheshin atyre.

Pak biznese kanë luksin për të pasur një produkt apo shërbim unik, gjë që e bën përvojën tuaj të klientit edhe më të rëndësishme. Ndërtimi i empatisë në biznesin tuaj do t'ju ndihmojë të përmirësoni reputacionin tuaj dhe mbajtjen e klientëve.
Post Reply