Amex Cars DMCC ka ofruar shërbimin e makinave me qira për klientët në të gjithë Emiratet e Bashkuara Arabe. Ne jemi siguruar që të gjithë klientët tanë t'u ofrojmë makina cilësore dhe shërbime profesionale. Ne kemi një gamë të gjerë të flotës dhe sigurohemi që të realizojmë atë që premtojmë.
Sfondi:
Amex Cars janë të bazuara në JLT të mbështetur në klientët e përsëritur dhe gjatë një periudhe kohore, ata ndjenë nevojën për të bërë më shumë marketing për të arritur klientë të rinj. Ata kurrë nuk e kishin provuar Google Adwords më parë dhe hezitonin të provonin marketingun në internet dhe nuk ishin të sigurt nëse do të funksiononte. Ata kishin makina për të marrë me qira, por e kishin të vështirë të gjenin klientë të përditshëm. Na u drejtuan për reklama në Google për dhënien e makinave me qira.
Qëllimet:
Merr telefonata ditore dhe kontakte
Mbani një rrjedhë të qëndrueshme të pyetjeve për të lëvizur makinat
Rritni shikueshmërinë duke rritur trafikun e faqes në internet
Sfida:
Ekziston një konkurrencë e ashpër në hapësirën e marrjes Të dhënat e telemarketingut me qira të një kompanie makinash në Emiratet e Bashkuara Arabe.
Industria e ndjeshme ndaj çmimeve me shumë opsione në dispozicion të klientëve.
Kostoja e marketingut është e lartë duke marrë parasysh lojtarët më të mëdhenj.
Kërkoni reklama për kompani me qira të makinave në Dubai
Strategjia dhe Qasja:
Leads Dubai përdori strategjinë e mëposhtme për të ndihmuar Amex të marrë me qira një makinë dhe të marrë drejtime më me kosto efektive nga Adwords.
Zhvilloi një faqe uljeje efektive me informacionin kryesor të shfaqur në krye.
Përpunuar një ofertë speciale për t'u shfaqur në reklama dhe në faqen e uljes që çojnë në konvertime.
Fokus i veçantë te celulari, me zgjerimin e thirrjeve dhe reklamat vetëm për thirrje, të cilat çojnë në më shumë telefonata.
Prezantimi i bisedave dhe drejtuesve të kompanisë që përgjigjen shpejt.
Zbatimi i gjurmimit të konvertimit dhe një mekanizmi tjetër matës.
Krijoi një grup reklamash me temë që çon në klikime më të mira me një kosto të ulët për klikim
Krijoi kopje të shumta reklamash, të cilat ishin të rëndësishme për fjalët kyçe dhe kontekstin.
Përdorimi i të gjitha shtesave të reklamave për të rritur CTR, drejtues, telefonata dhe hyrje.
Kërkoni reklama për kompani me qira të makinave në Dubai
-